Mersin Mezitli’de Cheetos Tasarım Atölyesi Kuruldu

Cheetos Tasarım Atölyesi Kuruldu. Mezitli’de lezzetin sanatla buluşması Cheetos tasarım atölyesi Eko Baymar’ın Mezitli şubesinde cumartesi günü açıldı ve büyük ilgi gördü.


@mersinhaber 'i takip et
Cheetos’un yeni kampanyası Cheetos Müzesi, ailelerin birlikte eğlenirken hayal güçlerini göstermelerinin hedeflendiği Cheetos Müzesi Projesi kapsamında 200 bin TL’lik para ödülü en yaratıcı 10 kompozisyonu paylaşan katılımcılar arasında paylaştırılacaktır.
CHEETOS MÜZESİ KURULDU
Pepsico personeliKaan GülerEko Market Mezitli şubesindeCheetos Tasarım Atölyesikurdu.
Markete alışverişe gelen aileler ve çocukları mağazaya kurulan tasarım atölyesinde hayal güçlerini kullanarak Cheetos çeşitlerinden resimler hazırlayarak kampanyaya katıldılar.
ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITILDI
Cheetos tasarım atölyesi sergisinde kendi baş yapılarını hazırlayan çocuklara çeşitli hediyeler verilirken cheetos  a ait internet adresi üzerinden yapılan baş yapıları sisteme yüklenerek kampanyalara katılmalarına yardımcı olundu.
DÜZENLENEN ETKİNLİK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Cheetos Tasarım Atölyesi kurulduğu ilk dakikadan itibaren geniş katılım sağlayarak büyük ilgi gördü. Mağazaya gelen müşterilerden ve etkinliğe katılan müşterilerden teşekkür alan Pepsico Personeli Kaan Güler katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca düzenlenen etkinliği takdir eden müşteriler Sakine Levent, “Böyle bir şey beklemiyorduk gerçekten çok beğendik emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. dedi









Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.