Cumhur İttifakı Yenişehir Adayı Bekir Topçu Durmak Bilmiyor

Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, partililerden oluşan kalabalık bir grupla Bahçelievler Mahallesi’ndeki 45 Evler Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İstanbul Sosyete Salı Pazarı esnafını ziyaret ederek 31 Mart seçimleri için destek istedi.


@mersinhaber 'i takip et
Cumhur İttifakı Yenişehir’i adım adım gezmeye devam ediyor…
Adaylığının açıklanmasının ardından soluğu alanlarda alan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, beraberindeki partililerle birlikte gitmedik mahalle, sıkmadık el bırakmıyor.
Partili kalabalık grupla Bahçelievler Mahallesi’ndeki 45 Evler Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İstanbul Sosyete Salı Pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Bekir Topçu, Yenişehir halkına ve esnafa tek tek projelerini anlattı. Vatandaşların ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Topçu, seçilmesi durumunda yepyeni bir Yenişehir inşa edeceklerini söyledi. Esnafın ve vatandaşın sorunlarını da dinleyen Topçu, kendisi de bir esnaf olduğu için esnafın dilinden en iyi kendisinin anlayacağını ifade etti. Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri de geri çevirmeyen Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, vatandaşlardan ve esnaftan 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek vermelerini istedi.









Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.