Mersin'de Polis Tarafından Yapılan Çalışmada; Polis Jopu, PÖH Şapkası, Glok ve SigSauer Tabancalar Ele Geçirildi

Mersin Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerinin kentin muhtelif noktalarında yaptığı, kontroller ve operasyonlarda bulundurulması yasa dışı ruhsatsız silah ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Akdeniz İlçe Emniyeti yasa dışına geçit vermiyor. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerinin, Ruhsatsız Ateşli Silahlara yönelik yaptığı operasyonel çalışma ve kontrollerde C.Y. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 2 adet Glok marka, 1 adet Sıg Sauer marka ruhsatsız tabanca, 1 adet Blow marka, 1 adet Woltra marka kurusıkı tabanca, tabancalara ait 60 adet dolu fişek ile 1 adet hot marka el telsizi, 1 adet sallama tabir edilen bıçak, 1 adet Polis jopu, 1 adet palaska, 1 adet Polis Özel Harekat şapkası, 3 adet silah kılıfı ele geçirildi.
Ayrıca, yapılan bir uygulamada M.E. isimli şahsın üzerinde 1 adet Baretta marka ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 1 adet şarjör ve 8 adet dolu fişek olmak üzere toplamda 2 ‘si kurusıkı olmak üzere 6 adet tabanca, tabancalara ait 2 adet şarjör, 79 adet dolu fişek ele geçirildi.
Bahse konu tabancalar ve diğer malzemelerle ilişkili 2 kişi haklarında hazırlanan evraklarla, adli makamlara sevk edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.