Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Sevgililer Gününü Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, sevginin tüm güzellikleri barındırdığını söyledi.


@mersinhaber 'i takip et
Sevginin her zaman paylaşılması gerektiğini, saflığın ve temizliğin en büyük adresi olduğunu ifade eden Başkan Can, “Sevgi fedekarlıktır. Sevgi umuttur. Sevgi hayattır. İnsanların en saf duygularından biridir. İçten bağlanmak ve değer vermek. Ve gerçekten bu güzel duyguları hak edecek birine vermek. Ve bütün bir ömür boyu hayal kırıklığına uğramadan onu yanında hissetmek. Allah herkese gönlüne, hayaline göre yar’lar nasip eylesin. Buradan birde hayatlarının baharından, anadan, yardan vatan için vazgeçip toprağa düşen Şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anmak istiyorum. Mekanları cennet olsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili eşim, can yoldaşım Öznur Kara Can olmak üzere herkesin sevgililer gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.