Tarsus Belediyesi 60’ncı Açılışını Gerçekleştirecek, Girne Taziye Evi 15 Şubat Cuma Günü Açılıyor

Tarsus Belediyesi tarafından Girne Mahallesinde yapımı tamamlanan Girne taziye evi 15 Şubat 2019 Cuma günü açılacak.


@mersinhaber 'i takip et
Bütün Tarsuslu hemşehrilerini açılışa davet eden Belediye Başkanı Şevket Can, bu tür mekanların birlik ve beraberlik için önemli olduğunu ifade etti.
Göreve geldikleri günden bugüne ayrım yapmadan Tarsuslu hemşehrilerine hizmet etme bilincinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, en büyük görevlerinin birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirtti.
60’ncı hizmetlerini hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Can, “İkametgahı Tarsus’ta olan bütün hemşehrilerimiz olarak aynı suyu içiyoruz, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Yeter ki biz bir olalım, beraber olalım, dost olalım, kardeş olalım, belediye olarak ayrım yapmadan, ayırmadan hangi mahallemize, hangi bölgemize ne hizmet gerekiyorsa Cenab-ı Allah’ta bizlere yapmayı nasip etsin. Bizlerin hangi dinden, hangi ırktan, hangi milletten, hangi memleketten olduğu önemli değil, belediye olarak hemşehrilerimizin Tarsus’ta yaşaması bizler için yeterlidir” dedi.
Başkan Can, 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 13.30’da hizmete girecek olan Tarsus Belediyesi Girne Taziye Evi açılışına bütün Tarsuslu hemşehrilerinin davetli olduğunu söyledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.