Başkan Can, Tarsus Belediye Meclisi MHP'li Üyeleri İle Biraraya Geldi

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can, 2014-2019 Tarsus Belediye Başkanlığı dönemi MHP meclis üyeleriyle bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan toplantıda, meclis üyeleri 2019-2024 dönemi Belediye Başkanlığı seçimlerinde Başkan Can’a tam destek vereceklerini söylediler.
Belediye Başkanı Şevket Can, 2014-2019 döneminde kendilerine her türlü desteği vererek, şehrin yönetiminde söz sahibi olan ve ilçede yapılan hizmetlere katkıda bulunan meclis üyelerine teşekkür etti.
Başkan Can, “Şüphesiz yerel yönetim bir ekip işidir. Bizler 2014 yılında göreve gelirken ‘birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Yerel yönetim olarak her zaman birlikte yönetimden ve takım çalışmasından yana olduk. Bu şekilde inandık ve takım çalışmasının gereğini uyguladık. Yönetimde olduğumuz bu hizmet süresi içinde Meclis Üyesi arkadaşlarımızda bizlere desteklerini hiç esirgemedi. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah verdiğiniz emeklerin karşılığını size kat kat versin ve bahtınızı açık eylesin” ifadelerini kullandı.
Toplantı sonunda Başkan Can, 2014 yılında meclis üyeleri olması nedeniyle aldıkları mazbataları ile birlikte çekilmiş fotoğrafı hediye etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.