CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Süleyman Dalkılıç Kimdir? 31 Mart Seçimlerinde CHP Toroslar Başkan Adayı

Yerel seçimlere az bir süre kala CHP 8 belediye başkan adayını daha açıkladı. Açıklanan yerler arasında Mersin’in merkez Toroslar ilçesi de yer aldı. Buna göre CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Süleyman Dalkılıç oldu.


@mersinhaber 'i takip et
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahali Seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den Toroslar Belediye Başkanlığına aday gösterilen Süleyman Dalkılıç seçim çalışmalarına başladı.  14 Şubat 2019 günü adaylığı kesinleşerek kamuoyuna bilidirlen;
SÜLEYMAN DALKILIÇ KİMDİR?
CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Süleyman Dalkılıç, 1957 yılında Bitlis’te dünyaya geldi. 1977 yılında Tarım Bakanlığı’nda memur olarak başladığı iş hayatında çeşitli kamu kurumlarına bağlı fabrika ve işletmelerde yönetici olarak çalıştı. 1987 yılında Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. 2000 yılında kamudan istifa etti. Gıda sektöründe kurduğu şirketin yönetim kurulu başkanlığını yaptı. Gıdanın yanı sıra akaryakıt, sanayi, inşaat, taşımacılık, hayvancılık ve tarım alanında da çalışmalar yapan Dalkılıç, 2006 yılından itibaren 10 yıl boyunca Mersin Fırıncılar Odası Başkanlığı’nı yürüttü. Kendi isteğiyle görevi bıraktı. Dalkılıç, evli ve beş çocuk babasıdır.
Haber - Kaynak: Gündem 33

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.