Erdemli Belediyesi, Köserelli Mahallesinde Araçların Giriş Yapamadığı Yolları Açtıyor.

"Başkanımız Yörüklerin Yanında,yörüklerde Başkanımızın Yanında!" Erdemli Belediyesi, Yörüklerin yollarını açıyor. Araçların gidemediği Köserelli Mahalle yollarını düzenleyen Belediye, ilçe yollarının yapım, bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yolları yapılan mahalle sakinleri,
“Belediye başkanımız yörüklerin yanında, Yörükler de başkanımızın yanında. Yollarımızdan çok memnunuz. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun.” sözleri ile Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.
Kösereli Mahalle Muhtarı Kemal Çelik ise verdiği röportajda,
“ Kösereli Mahallemizde Yörüklerimizin yolları yapılmaktadır. Bu çalışmalarından dolayı, Erdemli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yörüklerimiz bugüne kadar içme sularını taşıyamamaktan, çocuklarını okula gönderememekten, hastalarını hastaneye götürememekten şikâyetçilerdi. Erdemli Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu’dan talep ettik ve kendileri bu duruma çare oldular. Kendilerine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini ve insan ayrımı yapmadıklarını bildirerek, yegâne görevlerinin birleştirici olmak olduğunu vurguladı. Alt yapı hizmetinin ülkenin en önemli meselelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, bu yönde ne kadar çalışma yapılırsa yapılsın gelişen çağda ihtiyaçların artarak devam edeceğini belirterek, çalışmaların asla bitmediğini ve hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.