Çukurova Basketbol Çeyrek Final İçin, Polonyalı Rakibi Wisla Krakow Takımıyla Karşılaşacak

Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki karşılaşmalarda 19’da 19, EuroCup Women’da ise 9’da 9 yapan şehrimizin takımı Çukurova Basketbol, 21 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda Polonya temsilcisi Wisla Krakow ile Avrupa’da çeyrek finale kalmak için karşılaşacak.


@mersinhaber 'i takip et
İlk maçını deplasmanda 73-93 Çukurova Basketbol ekibinin kazandığı turun, rövanş karşılaşmasında takım tüm Mersin halkını maça bekliyor.
Ayrıca, girişlerin ücretsiz olduğu maça, karşılaşma öncesi saat 17.00’de Edip Buran Spor Salonu önünden, saat 17.00 ve 17.30 Forum Havaş önünden ücretsiz servis kaldırılıyor.
Takıma destek verilmesi için Mersinlileri maça davet eden başarılı ekip, "Şehrimize ilk Avrupa kupasını getirmek, Mersin'in adını tüm dünyaya duyurmak için şimdi "SANA" her zamankinden daha çok ihtiyacımız var! Kalan tüm maçlarda salondaki yerini al, desteğini haykır, EuroCup'ı Mersin'e birlikte getirelim!" diyerek namaglup takıma destek istedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.