Cumhur İttifakı Kadınlarından Başkan Tollu’ya Ziyaret

MHP Erdemli Kadın Kolları ve AK Parti Erdemli Kadın Kolları yönetici ve üyelerinden Başkan Tollu’ya ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’ya ziyaretler devam ediyor. Muhtarların, meclis üyelerinin ve ilçe kuruluşlarının ziyaret ettiği Başkan Tollu’yu, MHP Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gültekin Yıldırım ile teşkilatları ziyaret etti.
Başkan Tollu’ya desteklerinin tam olduğunu belirten Başkanlar Dölek ve Yıldırım, gerekirse ev ev dolaşarak bu ittifak için çalışacaklarını bildirdi. Memleketin bekasının her şeyden önce geldiğini belirten teşkilat üyeleri, Mersin’de Hamit Tuna Erdemli’de Mükerrem Tollu ile omuz omuza yürüyeceklerini ifade etti.
Başkan Tollu, kendisini ziyarete gelen kadın kolları başkanlarına ve teşkilatlarına teşekkür ederek, toplumda kadınların yer bulabilmesi adına her türlü çalışmayı yürüttüklerini ve yürütmeye devam edeceklerini bildirdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.