Tarsus MHP’nin Belediye Meclis Aday Listesi Belli Oldu

Siyaset


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin (MHP) Tarsus Belediye Meclis aday listesi belli oldu.
Ak Parti ile Cumhur ittifakı kuran MHP’nin Belediye Meclis listesinde AK Partili Belediye Başkan aday adayları da yer aldı.
31 Mart öncesi partilerde yerel seçim hazırlıkları devam ediyor.
Tarsus’ta gün içinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan hareketli dakikaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı.
Eski İl Başkanı ve bölge siyasetinin duayen isimleri arasında yer alan Mahmut Tat’ın liste başı olduğu Belediye Meclisi’nde, Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan isimlerin yanı sıra eski ilçe başkanları da listede yer buldu.
Yüksek Seçim Kurulunun 19 Şubat 2019 Salı takvimine göre, “Siyasi parti ilçe başkanlıklarının belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait aday listelerini ayrı ayrı düzenleyerek, ilçe seçim kurullarına, alındı belgesi karşılığında elektronik ortamda DVD, flash bellek, hard disk vb. ile fiziki ortamda kağıt olarak en geç saat 17.00’ye kadar vermelerinin son günü” olarak gözüküyor.
İŞTE MHP’NİN TARSUS BELEDİYE MECLİS LİSTESİ

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.