Barbaros Mahallesi Ahmet Gamgam Camii ve Taziye Evi İbadete Açılıyor

Tarsus Belediyesi ve Gamgam Grup tarafından Barbaros Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, Ahmet Gamgam’ın adı verilen Camii ve Taziye Evi 22 Şubat 2019 Cuma günü saat: 13.30’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, görevde oldukları süre boyunca vatandaşların isteklerini gerçekleştirmek için mücadele ettiklerini belirtti.
Vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Can, “2014 milattır. Türkiye’deki bütün ilçe belediyeleri içinde belki de büyükşehir yasasından en çok etkilenen belediye Tarsus Belediyesidir. 45 mahalleden 179 mahalleye çıkan sorumluluk alanına ters olarak gelirimiz %60 düştü. Buna rağmen biz durumu vatandaşlarımıza hissettirmeden sorumluluklarımızı yerine getirerek hizmette destan yazdık. Vatandaşlarımızın isteklerini görevde olduğumuz süre boyunca harfiyen yerine getirmeye gayret ettik. İşte bunlardan biri de Barbaros mahallemizden gelen Cami ve taziye evi istekleriydi. Gamgam grupla birlikte gerçekleştirdiğimiz camimizi Cuma günü ibadete açacağız. Gamgam Gruba da teşekkürlerimizi sunuyoruz, Allah razı olsun diyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel günde bizimle birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.