Afet ve Acil Durumda Tarsus’ta Toplanma Merkezleri Belirlendi

Tarsus Belediyesi, İçişleri Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı 143743 sayılı yazısı gereği, afet ve acil durumlarda Tarsus’ta toplanma alanlarının yerlerini belirledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla halkın tehlikeli bölgeden uzaklaşarak güvenli bir şekilde toplanabileceği ve fiziksel tehlikesi bulunmayan toplanma alanları Tarsus Belediyesi ve Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü tarafından belirlenen 32 adet parka toplanma tabelaları Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticiliği Sivil Savunma Amirliği tarafından yerleştirildi.
Yetkililer vatandaşların e-devlet üzerinden mahalle isim ve sokaklarını yazarak kendilerine en yakın toplanma alanlarını görebileceklerini ve sistemin e-devlet üzerinde aktif olduğunu belirttiler.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.