Mersin’de Hırsızlar Dikkat Dağıtarak Otomobilden Hırsızlık Yapmış, Tren Balatasını Çalmışlar

Mersin Akdeniz İlçesinde yaşanan hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve hırsızların yakalanması için Polis ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Hırsızlık olaylarına yönelik Mersin Polisinin yaptığı çalışmalarda;
Hal Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde oyalamak suretiyle otodan yankesicilik yapan şüphelinin kameralardan yapılan tespitinde M.T. isimli şahıs olduğu anlaşılmış, şüpheli M.T. çalmış olduğu 1850 TL ile birlikte yakalandı.
Diğer bir hırsızlık olayında Demiryollarına ait hurda tren balatalarını çalan şüpheli İ.T. çalmış olduğu balatalarla birlikte yakalandı.
Başka bir olay, Hamidiye Mahallesinde Reklam Panosunun demirlerini çalan şüpheliler R.G. ve S.O. isimli şahıslar çalmış olduğu malzemelerle birlikte, Mesudiye Mahallesinde bulunan işyerinden alarmlarını sökmek suretiyle alkollü içki çalan K.Ç. isimli şüpheli çalmış olduğu içkilerle birlikte yakalandı.
Olaylara ilişkin Polisin, şahıslar hakkında gerekli tahkikatı başlattığı kaydedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.