“Özel Sektör Ne İster?” Konulu Panel TSO Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

Tarsus Üniversitesi, İŞKUR, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Kariyer Günü “Özel Sektör Ne İster?” konulu Panel 26 Şubat 2019 Salı Günü saat 14:00’da Oda Konferans salonunda gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Panelde, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal ve Tarsus Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Deral’ın açılış konuşmalarını yapmalarından sonra Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Serkan Özada moderatörlüğün de panelistler, Toros Tarım İnsan Kaynakları Saha Şefi Aslı Durmuşoğlu, ARKAS Holding İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Birce Gökmen, CarrefourSA İnsan Kaynakları Bölge Müdürü Pınar Özer ve Vista Butik Otel Genel Müdürü Merve Yavuzyolcu İş yaşamına, iş alım tekniklerine dair tecrübe ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.