Mersin’de Kuyumcu Dükkanına Soygunu; Dükkan Sahibi ve Çalışanı Öldürüldü! Olay Anı Video

Mersin’de Kuyumcu soygunu sırasında cinayet: 2 kişi hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Mersin’de soyguncu kuyumcu dükkanın sahibini vurdu. Dükkan sahibi olay yerinde hayatını kaybetti. Olay, saat 19.00 sıralarında Hastane caddesi üzerindeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi.
Edinilen diğer bilgilere göre, Mersin Akdeniz Mesudiye Mahallesi Hastane Cad. üzerindeki bir kuyumcu dükkanındaki soygunda Kuyumcu Dükkanı sahibi Mustafa Serpil ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı çevresi tarafından oğlu gibi bilinen kişi Yasin Tazegül isimli çalışan, soyguncu tarafından silahla vurularak öldürüldü.
İlk olarak dükkana giren yüzü maskeli soyguncu, silahını içeridekilere doğrultarak kasadaki para ve altınları istemesi üzerine, kuyumcu bu isteği yerine getirmeyip direndi. Soygun amacıyla dükkana giren şahıs elindeki tabancayı dükkan sahibinin direnmesi üzerine defalarca ateşledi. Yüzü maskeli soyguncunun tabancasından çıkan kurşunlar dükkan sahibi ile beraberindeki kuyumcu çalışana isabet etti.
Edinilen bu bilgiler ışığında kuyumcu soygunu esnasında soyguncunun tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan biri kuyumcu dükkanı sahibi Mustafa Serpil olay yerinde ve çalışan Yasin Tazegül ise kaldıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olayın ilk haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, soygunu yapan ve 2 kişiyi öldüren, kişinin peşine düşterken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.