Mersin Erdemli'de İbadethaneler, Belediye’ye Emanet

Erdemli Belediyesi, Koyuncu Mahalle Camisine giden yollara yaptığı hizmetlerle, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mahalle cemaatinin ibadetlerini yerine getirmek üzere camiye giderken yaşadıkları sıkıntıları gidermek isteyen Belediye, daha önce bakım, çevre düzenlemesi, temizlik ve boya-badana gibi ihtiyaçlarını karşıladığı camilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmetlerin Allah rızası kazanmak için yapıldığının altını çizerek, hiçbir kişisel menfaat amacının bulunmadığını vurguladı.
Erdemli’nin birçok noktasında eş zamanlı faaliyetler yürüten Belediye ekipleri, ilçe yollarının yapım, bakım ve onarım faaliyetlerini de yerine getiriyor. Bu kapsamda çalışma yürüten ekipler, Koyuncu Camisi çevresindeki yollara asfalt temel hazırlığı çalışmalarına başladı.
İbadet vazifelerini ifa etmek için camiyi kullanmak istediklerinde yaşadıkları sıkıntıların, giderilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu ’ya teşekkür dileklerini iletti.
Ülkenin manevi değerlerine sahip çıkmanın, gelecek kuşakların yetiştirilmesindeki ve milli birliğin sağlanmasındaki en önemli unsurlardan biri olduğunu dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ibadethanelere yönelik yürütülen hizmetlerin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığının altını çizdi. İlçenin talepte bulunan kurumlarına zaman zaman destek olarak hizmet götürdüklerini belirten Başkan Tollu, Erdemli’nin her noktasında çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.