7 Ayrı Suçtan Kaydı Bulunan Şahıs, Kamyonetin Arkasındaki Narenciye Kasalarının Arasında Yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından durdurulan kamyonetin arkasında gizlenmiş şahsın, 7 ayrı suçtan kaydının olduğu ve hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Tarsus ilçesinde durdurulan kamyonetin kasasında yapılan aramada, narenciye kasaları arasında gizlenmiş ve 7 ayrı suçtan kaydı bulunan 1 kişi yakalandı.
Jandarma ekipleri tarafından kamyonetin arka kısmında narenciye kasalarının arasında saklanmış halde yakalanan şahsın, kimlik bilgilerini gizlemesi üzerine alınan parmak izinden gerçek kimliği tespit edildi.
Yapılan kayıt sorgusunda, şüpheli şahsın “2 Dolandırıcılık”, “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması”, 3 “Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık” ve “Belirli Hakları Kullanmaktan Yoksun Bırakma” olmak üzere toplam 7 ayrı suçtan arandığı ve 2 yıl 13 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Şahıs, hakkında yapılan işlemlerin ardından ilgili adli makama teslim edildi.
HAKKINDA ARAMA ve YAKALAMA BULUNAN ŞAHIS JANDARMAYA YAKALANDI - VİDEO İZLE

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.