Anamur'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beton asfalt çalışmasına devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Hava şartlarının düzelmesi ile Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kışın aşırı yağmur ve selden kaynaklı bozulan yollarda çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında ekipler şu ana kadar Akarca Mahallesi, Malaklar Mahallesi ve Karalarbahşiş Mahallesinde beton asfalt çalışmasını bitirdi.
Ekipler şu anda ise Bozdoğan Mahallesinde beton asfalt alt yapı çalışmasına devam ediyor.
Çalışmaları bizzat takip eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe sık sık çalışma alanlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunuyor.
Bu kapsamda en son olarak Karalarbahşiş Mahallesini ziyaret eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ ilçemiz bu yıl ağır geçen kış şartlarından nasibini aldı. Yollarımız, tarım alanlarımız, evlerimiz çok zarar gördü. bu kapsamda hava şartlarının el vermesi ile birlikte yol çalışmalarına başladık. Bir çok yerde yama, rotmiks, parke döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yansıra ise beton asfalt çalışmalarımız sürüyor. İnşallah en kısa zamanda ise ilçe genelinde yol sorunumuz kalmayacak. “ dedi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.