Mersin Hastane Caddesindeki 2 Kişinin Öldürüldüğü Kuyumcu Soygunun Şüphelisi Yakalandı

Mersin'de yaşanan kuyumcu soygununu ve soygun esnasında 2 kişiyi öldüren zanlı yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Mersin Akdeniz Mahallesi Kuvayi Milliye (Hastane caddesi) üzerindeki kuyumcu dükkanında yaşanan soygunda, dükkan sahibi ve bir çalışanı yüzü maskeli soyguncu tarafından öldürülmüştü. 26 Şubat 2019 Salı akşam saatlerinde Kuyumcu Dükkanındaki soygun ve cinayetleri gerçekleştiren ve bir miktar altın alarak kayıplara karışan zanlıyı yakalamak için Mersin Polisi özel ekip kurmuştu. Ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede sonuç verdi ve bugün akşam saatlerinde olayı gerçekleştirdiği öğrenilen şüpheli yakalandı. Kuyumcu soygununu gerçekleştiren ve soygun esnasında 2 kişiyi tabancayla vurarak öldüren şüpheli Polis ekipleri tarafından gizlendiği adreste yakalandı. Şahsın yakalandığı evde yapılan aramada, soygunda çalınan altınlar da ele geçirildi.
Olaya ilişkin, yakalanan şahsın Trafik Polisi olduğu söylenirken, gözaltına alınan şahsın sorgusunun Emniyet müdürlüğünde devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, Kuyumcu Dükkanı Sahibi Mustafa Serpil ve çalışanı Yasin Tazegül önceki gün Muğdat Camiinde kılınan cenaze namazının ardından akraba ve sevenlerinin gözyaşları arasında Mersin'de toprağa verildi.

Soyguncunun tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan 2 kişinin ani ölümü derin üzünti yaratırken, düzenlenen cenaze törenlerine kent protokolü de katılım sağladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.