Soygun İçin Girdiği Kuyumcuda 2 Kişiyi Öldüren Şahıs Tutuklandı, Soygunu Borcu İçin Yapmış

Mersin’de soyduğu kuyumcunun sahibi ile çalışanını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
İlEmniyet Müdürlüğüekiplerince, dünmerkezAkdenizilçesiMesudiyeMahallesi’ndeki evinde saklanırken gözaltına alınan polis memuru V.Ç’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen şüpheli V.Ç, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Öte yandan, zanlının olayı gerçekleştirmeden önce gündüz saatlerinde kuyumcuya gidip çay içtiği ve keşif yaptığı öne sürüldü.
V.Ç.’nin olayı gerçekleştirdiği gün öğle saatlerinde Üçel Kuyumculuğa gittiği anın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde polisin silahından çıkan kurşunla yaşamını yitiren iş yeri sahibi Mustafa Serpin’in dükkana gelen V.Ç.’yi içeri davet edip, çay ikramında bulunduğu ve sohbet ettikleri görülüyor.
MerkezAkdeniz ilçesinde, 26 Şubat’ta bir kuyumcuya giren şüpheli V.Ç, iş yeri sahibi Mustafa Serpil ve çalışanı Yasin Tazegül’ü silahla öldürmüş, bir miktar altını alarak kaçmıştı.
Zanlı, dün akşam düzenlenen operasyonda yakalanmış, 60 bin liralık iddia borcu yüzünden böyle bir plan yaptığını söylediği ifade edildi.
Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: Tarsus Gündem

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.