İyi Parti ve DP’den “Ayfer Yılmaz” tanıtımı

Siyaset


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "O kadar çok şey yaşadım ki ama ilk defa Burhanettin Kocamaz sana ve bana yapılan ihanet ve komploya üzüldüğüm kadar hiç üzülmedim. O kadar çok şey yaşanmıştı ki ben insanların bu derece namert olabileceğini maalesef düşünmedim. Bu kadar namertlik yapılabileceğin hiç düşünmedim. Bu komployu yırtıp atmak hepimizin görevidir." dedi.
Akşener, beraberindeki Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz'ın Mersin Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.
Burada konuşma yapan Akşener, Demokrat Parti'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ayfer Yılmaz'ın kendisi için bir kız kardeş olduğunu ve politikaya birlikte başladıklarını söyledi.
Akşener, Ayfer Yılmaz'ın Mersin'de düşürülmeye çalışılan demokrasi bayrağını yerden kaldırıp burca dikmek için aday olduğunu belirtti.
Kadınlara da seslenen Akşener, kapı kapı gezmelerini ve gönüllere girerek Ayfer Yılmaz'ı başkan seçtirmelerini istedi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da bu heyecana ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Tarihin seyrinin değiştiği anların bulunduğunu anlatan Uysal, "Memleketimizin tarihinde, Mersinimiz, Arslanköy hadiselerinden itibaren, demokrasinin onurunu kurtarmak adına önüne eğer böyle bir imkan gelmiş ise her daim o sınavdan başarıyla çıkmıştır." dedi.
Kaynak: Tarsus Akdeniz
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.