Mersin'de Muz Seralarındaki Elektrik Kabloları, Demir Su Vana ve Naylonları Çalanlar Yakalandı

Mersin'in Erdemli İlçesinde bulunan muz seralarındaki elektrik kabloları, demir su vanaları ile sera naylonlarını çalan hırsızlar yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 18 Şubat 2019 – 02 Mart 2019 tarihleri arasında Erdemli ilçesinde, muz seralarından elektrik kabloları, demir su vanaları ve sera naylonlarının çalınması olaylarının aydınlatılması için, yürütülen araştırma ve analiz çalışmaları neticesinde, hırsızlıklarla ilgili 4 kişi yakalandı.
Yakalanan şahısların Jandarmadaki sorgusunda ve elde edilen diğer deliller neticesinde; şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri, bu suretle değişik tarihlerde şüpheliler tarafından işlenen 11 ayrı “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık Olayı ile Kişilere ait Mala Zarar Verme” olayının failleri oldukları öğrenildi.
Jandarma ekipleri tarafından, suçüstü yakalanan şahıslar ile birlikte, olayda çaldıkları malzemeler ele geçirilirken, yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.