Başkan Tuna, Regaip Kandili’ni Kutladı

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Alemi’nin Kandili’ni kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Regaip Kandili’nin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Hamit Tuna, birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.
Başkan Tuna; “Bolluk, bereket ve sevginin kalbe dolduğu üç aylara ulaşmış, af ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerife bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik ediyor, Kandil’in Ülkemize, milletimize ve İslam Alemi’ne barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.