TSO Heyetinden, Tarsus Ziraat Odası Yeni Başkanı Veyis Avcı ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, yeni seçilen Tarsus Ziraat Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı, Kardeş oda olarak gördükleri Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile İlçenin Tarım, Ticaret ve Sanayisinin, sosyal yaşamının gelişmesi noktasında daima dayanışma ve işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta ziyarette yaptığı konuşmada başta Veyis Avcı olmak üzere yeni seçilen Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini kutlayarak başarı dileklerini iletti.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak, Tarsus Gıda İhtisas OSB, Tarsus Tarım Teknoparkı, Tarsus Beyazı ıslahı projeleri hakkında Tarsus Ziraat Odası Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerine açıklamalarda bulundu.
Tarsus TSO, Ziraat Odası ve diğer meslek kuruluşlarının da içinde yer aldığı ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde kurulan Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi çatısı altında Tarsus’u daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtiler.
Ziyarette, TSO Meclis Başkan Yardımcısı Arzu Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atik, Meclis Üyesi Daniyal Avşar ve Genel Sekreter Ali Ukav’da bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.