Tollu, "Birleşerek Güçleneceğiz, Üreterek Gelişeceğiz"

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve MHP ile AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, Erdemli esnafını ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Girişimcilerin, ülkenin kalkınmasına ve istihdamına sunduğu katkıya vurgu yapan Cumhur İttifakının Erdemli Adayı Tollu, geliştirdiği projeler ile de dikkat çekiyor. Özellikle Türkiye’nin önde gelen iş adamları ile Erdemlili iş adamlarını zaman zaman bir araya getirerek kentin geleceği üzerine tavassutlarını alan Aday Tollu, esnaf ziyaretleri sonrasında Hafriyatçılar ile İş Makineleri Kooperatif çalışanları ile akşam yemeğinde buluştu. Buluşmada konuşma yapan Kooperatif Başkanı Ekrem Babacan Şahin, Cumhur İttifakının yanında olduklarının altını çizdi.
Ekonomik her faaliyetin Türkiye’nin yarınlarına ciddi katkı sunduğunu kaydeden Tollu, Erdemli’nin modern bir kent olabilmesi için emek harcayan her bir ferdine teşekkür ederek, kooperatif yemeğinde şu ifadeleri kaydetti,“Erdemlimiz, tarımıyla ön plana çıkan, bir yılda üç ya da dört ürünün yetiştirildiği önemli bir merkezdir. Kooperatifimizin, tarım alanlarına iş makineleri ile sunduğu destekleri yadsınamayacak durumda. 21. Yüzyılın en stratejik ürünlerinin tarım ürünleri olduğunu düşündüğümüzde, Erdemlimizin yarınının çok daha mükemmel olacağını görebiliyoruz. İlçemizin gelişimine sunduğunuz katkılardan dolayı, sizlere çok teşekkür ederiz.”
Üretken Belediyecilik algısı ile Toroslarda hizmette bulunduğu 15 yılda birçok proje üreten ve AB projeleri ile gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna açıklamasında,“ Küreselleşen Dünya’nın her bilgi ve teknolojisini güncelleyerek projelerimize revize edeceğiz. İşte bu projeleri yerine getirirken kooperatifimizin bizlere önemli katkıları olacaktır. İnsaflı Belediyecilik ve üretken belediyecilik anlayışıyla hareket eden bir belediye olacağız. Ülkenin ekonomisinin kurtuluşu, üretimden geçer. Birleşerek güçleneceğiz, üreterek gelişeceğiz.“ifadelerine yer verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.