TSK Güçlendirme Vakfı, ‘Atatürk Köşesi’ Yaptırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Tarsus Fahri Tanıtım Kurulu Üyeleri tarafından Kelahmet İlk ve Ortaokuluna ‘Atatürk Köşesi’ yaptırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
‘Atatürk Köşesi’nin açılışına Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, TSK Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulu Mersin Temsilcisi Faik Karadeniz,Tarsus TSK Güçlendirme FTK Başkanı Elife Aslan ve üyeleri, Kelahmet İlkokulu/Ortaokulu Müdürü İsmail Bahadır Çetin, Anıt Lions Kulübü üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeleri,Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Üyeleri,Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği üyeleri sivil toplum kuruluşları temsilcileri,öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Kaymakam Yüksel Ünal açılışta yaptığı konuşmasında; ‘Ulu önderimizin dediği gibi;“Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır, ya da bir milleti köleliğe ve yoksulluğa düşürür.
Bir kütle, millet olabilmek için mutlaka eğiticilere muhtaçtır” Bunun önde gelen temsilcileri öğretmenlerdir. Gençlik, yani sizler, yaşanılan günlerin aynası, yarınların tek güvencesisiniz.Ulu önderimiz Atatürk, yarattığı eserini sevgi ve güven duyduğu sizlere bırakmıştır” dedi.
Açılış sonrasında Kelahmet İlkokulu/Ortaokulu Müdürü İsmail Bahadır Çetin Kaymakam Yüksel Ünal’a üzerinde Atatürk resimleri bulunan tablo hediye etti.
Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.