Harabe Olmaya Terk Edilen, Tıp Fakültesi Eski Binasına Hırsızlar Dadandı

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Eski Binasında hırsızlık yapan şahıs Polis tarafından suçüstü yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’n Merkez Akdeniz İlçesi’ne bağlı İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Mersin Üniversitesi, (MEÜ) eski Tıp Fakültesi Hastane binası, yeni yerin yapılmasıyla yaklaşık 6 yıl kadar önce boşaltılmıştı. Bina harabe olmaya terk edilirken, hırsızların uğrak yeri haline geldi.
Mersin Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerince, Eski Tıp Fakültesi içerisinde hırsızlık olayını gerçekleştiren A.B. isimli şahıs yakalandı.
Ayrıca polisler, Nacarlı Mahallesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren N.I isimli şahıs ve Kuvai Milliye Caddesi Ender Mağazasında meydana gelen Hırsızlık olayını gerçekleştiren M.K.-F.B.-İ.T.-A.A. ve O.T. isimli şahıslarla birlikte, toplamda 7 şahsı hırsızlık olaylarında suçüstü yakaladı.
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polislerin yürüttüğü çalışmalarda, hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan şahıslar hakkında ise adli işlemin yapıldığı kaydedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.