Tarsus Borsa Personeline Takım Çalışması Eğitimi; Havuç ve Sopa

Çağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. İbrahim İnan tarafından Tarsus Ticaret Borsası personeline "Takım Çalışması" konusunda eğitim verildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Eğitim öncesi Borsa Personelini, Takım Çalışması konusunda ölçmemetotlarıile değerlendirmeye alan İnan, gerçekleştirdiği eğitimde "Havuç ve Sopa" ikilisinin etkisi üzerinden takım ruhunun geliştirilmesine yönelik aktiviteli anlatım yöntemiyle eğitimi amacına uygun olarak tamamladı.
İnan, takım halinde çalışmanın önce GÜVEN unsurunun oluşturulmasıyla başlayacağını, birbirini dinlemenin, bilgileri paylaşmanın, yapıcı geri bildirim almak ve vermek suretiyle olumlu değişiklikler yapabilmenin mümkün olacağına değindi.
Eğitim Borsa personelinin eğitim öncesi hazırladıkları içsel takım ruhu ve çalışma notlarının değerlendirilmesinin ardından "Bir Eğitim Daha Öğrenilmiş" mottosuyla tamamlandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.