Tarsus Cumhur İttifakından Yana Kararını Vermiş

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, halkın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı, seçimin sonucunun şimdiden belli olduğunu söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
BAŞKAN CAN, “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”
Gün içinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin mitingine katılan Başkan Can, akşamda Kırklarsırtı Mahallesinde açık hava toplantısına katıldı.
Tarsus’un kararını verdiğini belirten Başkan Can, 1 Nisan’da düzenlenecek olan zafer yürüyüşüne bütün hemşehrilerini davet etti.
5 yıl boyunca eşit hizmet anlayışıyla hareket etmenin gururunu yaşadığını, seçim çalışmalarında da vatandaşlardan karşılığını gördüğünü belirten Başkan Can, Tarsusluların hizmetten ve huzurdan yana oy kullanacaklarına inandıklarını söyledi.
Başkan Can, “Artık son 2 güne girdik. Tarsus’um kararını vermiş. Ama rehavete kapılmayacağız. Eşimizi, dostumuzu ziyaret edeceğiz ve onlardan dualarını ve desteklerini bizlerden esirgememelerini isteyeceğiz. Bu seçimler çok önemli. Bu seçimler ülkemizin Bekası açısından çok önem arz ediyor. Fırsat kollayan hainlerin ülkemizi karıştırmamaları için bu seçimlerde oy oranımızı yükselterek çıkmamız gerekiyor. Cumhur İttifakı bu seçimden de gayet güçlü çıkacaktır Allah’ın izniyle. Mersin ve Tarsus’ta biz bunu görüyoruz. 1 Nisan’da hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tarsuslulara hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz sizleri seviyoruz. Sizler bizleri seviyorsunuz. Sizler bunu dosta düşmana gösteriyorsunuz. İnşallah 31 Mart’ta sandıkları patlata patlata patlata kazanacağız ve Cumhur İttifakı adayı olarak iktidarımızın da gücüyle Tarsus’u ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.