Son Dakika... 1 Nisan'da Tüm İlk ve Orta Dereceli Okullar Tatil Edildi

Tüm Ülke Genelinde 31 Mart Seçimlerinin ardından, 1 Nisan 2019 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Pazartesi günü yani 1 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun cevabı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verildi. Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için Pazar günü sandık başına gidecek. Seçmenler oylarını okullarda kurulan sandıklarda verecek. Öğretmenlerin birçoğu da sandık başında görevli olacak. 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı ile ilgili detaylar...
PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?
Bugün gelen resmi açıklamaya göre, MEB'e bağlı tüm eğitim kurumları, 31 Mart seçimlerinden sonra okulların hazır hale getirilmesi amacıyla 1 Nisan 2019 Pazartesi günü tatil edildi.
MEB'İN RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYIN
1 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi, ancak resmi kurum ve kuruluşlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. 1 Nisan 2019 Pazartesi günü tüm devlet daireleri çalışacak, yani 1 Nisan resmi tatil değil.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.