Esin Erkoç, Tarsus'ta Oyunu Kullandı

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, oyunu Tarsus Ortaokulu’nda kullandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediye Başkan Adaylığı için aylardır dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren ve Tarsuslular dan oldukça ilgi gören Mimar Esin Erkoç bu sabah oy kullanmak üzere ailesi ile birlikte Şehitlertepesi Mahallesindeki Tarsus Ortaokuluna geldi.
Sabah erken saatlerde oy kullanmak üzere okula gelen vatandaşlarında ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Esin Erkoç 1431 nolu sandıkta oyunu kullanırken, “Tarsusumuz, Mersinimiz ve Ülkemiz için bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum, Güzel bir kampanya dönemi yaşadık, tüm Tarsus halkımıza gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum, inşallah Tarsus’ta, Merisn’de ve tüm Türkiyede demokrasinin kazandığı bir gün olur” dedi.
Tarsus Belediye Başkan adayı Esin Erkoç oyunu kullandıktan sonra Tarsusta oy verilecek olan diğer sandıkları ve okulları ziyaret etmek üzere Tarsus Ortaokulundan ayrıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.