Mersin Tarsus Damlama Mevkiinde, Minibüs Kaza Yaptı: 1 Ölü 8 Yaralı

Otoyolda seyreden minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı, minibüste bulunlardan 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi ise yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Kaza bu sabah saat 07:30 sıralarında Pozantı/Tarsus Tem Otoyolu Damlama Mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre; Oto yolda seyreden, 71 KE 6.. plakalı aracın şoförü, yolun yağışa bağlı kayganlaşması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçinde şoförle birlikte 9 kişinin bulunduğu minibüs, yoldan çıkarak orta refüjdeki bariyerlere çarpıp, refüjün iç kısmında durdu.
Kazayı görenler tarafından haber verilmesi üzerine, çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleriyle, Jandarma ekibi sevk edildi.
Başka aracın karışmadığı kaza sonrası araçta bulunanlardan Suriye uyruklu Eymen OSMAN (1999 doğumlu) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, araç içinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen 4 kişi olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tarsus Devlet Hastanesine, diğer 4 kişi ise Tarsus’taki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kaza nedeniyle, Pozantı-Tarsus Tem otoyolu Damlama Mevkiinde yol her iki yönde, trafik kontrollü olarak verildi.
Öten yandan, kazaya ilişkin ise soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.