Tarsus Belediye Başkanı Başkan Dr. Bozdoğan: "Bu Mazbata Milletimindir"

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan mazbatasını aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Bozdoğan, ' Bu mazbata milletimindir. Ben halkımın gözü kulağı olacağım. Ve onların hakları için mücadele edeceğim' dedi.
Tarsus Adliyesi'nde düzenlenen törende Başkan Dr. Haluk Bozdoğan mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ferhat Karakuş'tan teslim aldı. Programa CHP İl Başkanı Adil Aktay, il ve ilçe örgütü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada açıklamalarda bulunan Başkan Bozdoğan, `İlçe kaymakamımıza, İlçe Seçim Kurulu'na ve özelikle halkımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet'i kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e şükran ve minnet duygularımı iletiyorum.Mazbataya gelince, bu mazbata milletindir. Ben halkımın sesi, kulağı ve gözü olacağım. Ve onların haklarını savunmak için mücadele edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun' ifadelerini kullandı.
Ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle Başkan Bozdoğan, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunmasıyla son buldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.