Türkiye Fizyoterapistler Derneği Mersin İl Temsilciliğinden 8 Nisan'da Kahvaltı Etkinliği

8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü kutlaması nedeniyle,  her yıl 8 Nisan'da düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliği bu yıl da gerçekleşti.


@mersinhaber 'i takip et
1985 yılından bu yana, Türkiye Fizyoterapistler Derneğinin belirlemesi ile kutlanmaya başlanan  “8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü”,  WCPT’ye (Dünya Fizyoterapi  Konfederasyonu) kabul edilmesinin ardından  8 Eylül tarihinde de Dünya Fizyoterapisler Günü olarak kutlamalar yapılıyor.
Özel güne ilişkin kahvaltı etkinliğine dair bilgilendirme yayınlayan Dernek, “Her meslekte olduğu gibi Birlik ve beraberliğin, Fizyoterapistlik mesleğinde de büyük önem taşıdığını, bir aile gibi bütün olabilmeyi hedeflediğimizi hep vurgulamaktayız. Etkinliklerimiz kaynaşma ve bilgi aktarımını hızlandırmak açısından büyük önem taşımaktadır.  Önümüzde mesleğimizi tanıtmaya yönelik il ve ilçelerimizde planlamakta olduğumuz çeşitli etkinliklerimiz de devam edecektir. “ ifadeleri paylaşıldı.
TFD Mersin İl Temsilcisi  Fzt. Fatma Öksüz’ün adıyla gönderilen bültende;
Dernek olarak, 50. Yılımızı kutluyoruz ve hedefimiz;  ‘50.yılda 50 etkinlik ‘ .
Bu kapsamda, hem mesleğimizin daha kaliteli standartlarda icra edilebilmesi açısından , hem istihdam yaratabilmek adına , hem de daha çok bireyin fizyoterapi hizmetinden zamanında faydalanabilmesi adına etkinliklerimiz ve çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız denildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.