Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz’dan, Polis Haftası mesajı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla açıklamada bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
TÜED Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz mesajında, “174 yıllık onurlu bir maziye sahip Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor; bu vesile ile kamu düzenini korumak için her türlü meşakkate göğüs geren, halkın mal ve can güvenliğini sağlamak için kendi canını hiçe sayan kahraman Türk Polisimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum.
Bu uğurda can veren kahraman evlatlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor; saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Kaynak: Tarsus Haber
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.