Mersin'de, Başkasının Kimliği İle Dolaşan Katil Zanlısı Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandı

Başkasına ait kimlik ve farklı fotoğrafı Polis'e kendisine ait gibi veren, katil zanlısı görevli Polisin dikkati ve titiz çalışmasıyla yakayı ele verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polislerin yapmış olduğu uygulamalarda kendisini tanıtacak hiç bir kimlik bilgisi olmayan isminin A.E. olduğunu söyleyen şahısın, durumundan şüphelenen görevli Polisler şahsı gerçek kimliğinin tespiti için merkeze götürdü.
Merkezde yapılan çalışmada şahsın, başkasına ait kimlik ve farklı fotoğraf bulunan nüfus cüzdanını ibraz ederek kendisinin olduğunu beyan etse de, görevli polislerin dikkatli ve titiz çalışması ihmale mahal vermedi. Şahsın üzerindeki resmin kendisine ait olmadığı şüphesi ile parmak izine götürüldü. Parmak izinden kimlik teşhisine getirilen şüphelinin, yapılan tetkikte “Çocuğu veya Beden veya Ruh Bakımından Kendini Savunamayacak Kişiyi Öldürme” suçundan hakkında 16 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan A.N. olduğu belirlendi.
Kaçak katil zanlısının, ileri sürdüğü tüm yalan, yanlış ve başkasına ait kimlik bilgileri polisin elinden kurtarmadı, zanlı çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.