Başkan Tollu’dan Berat Kandili Mesajı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Türk-İslam âleminin kandilini kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, milli ve manevi değerlere kıymet vermenin ve yeni nesillere bu değerlerin aktarılmasının önemine vurgu yaparak, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Mükerrem Tollu mesajında, “Günahlardan arınma ve temize çıkma günü olan Berat Kandili; kırılan kalpleri onarmaya, dargınlık duvarlarını yıkmaya, kin ve nefret duygularını aşmaya inşallah vesile olur. Bu mübarek günde, Rabbimizden milletimize birlik ve dirlik, vatanımıza bütünlük ihsan etmesini diliyor ve ellerimizi semaya bu dualarla açıyoruz. Bir ve beraber olmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, bu önemli geceleri bir fırsat olarak görmek umuduyla tüm Türk-İslam coğrafyasının ve hemşerilerimin Berat Kandilini kutlar, ülkemizde barış, huzur ve kardeşliğin daim olmasını Cenabı-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.