Alkışlar Toplum Destekli Polislik Mersin Şubesine

Toplum Destekli Polis Şubesi, 2018 yılı boyunca gerçekleştirdiği faaliyetler ve uyguladığı projelerle ödüle layık görüldü.


@mersinhaber 'i takip et
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüklerinin başarılarını değerlendirmek amacıyla her yıl 1 Proje ve Faaliyetleri ‘Yılın En İyi TDP İl Uygulamaları’ seçimi değerlendirmesi yapıldı.
2018 yılında Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve dış ilçe TDP Büro Amirliklerinin yaptığı, Emniyet ve Diğer Kurumlara Yapılan Bildirimler, Bilgilendirme Toplantıları, Bilgilendirme Çalışmaları, Suç Mağduru Destek Ziyaretleri, Sosyal Etkinlikler ve Sosyal Yardım Çalışmaları vb. faaliyetleri ve “Gelecek Benim” isimli proje değerlendirilerek ikincilik ödülüne layık görüldü.
İkincilik ödülü Ankara Tüm İllerin katılımı ile yapılan ‘Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısında’ Emniyet Genel Müdürü Celal UZUNKAYA tarafından törenle verildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.