İtalyan Papazlar Tarsus’ta Hacı Olacaklar

Tarsus’ta bulunan St. Paul Kilisesi, bu yıl hacı olmak isteyenlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
İnanç turizmiyle ön plana çıkan Tarsus’taki en önemli yapılardan birisi St. Paul Kilisesi. Özellikle Hristiyanlar için önemli bir merkez olan bu yer, yılın her dönemi dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çekiyor.
Hristiyan dünyası için önemli St.Paul Kilisesi ve kuyusu bugün ve yarın 35 Papaza kapılarını açacak. İtalya’dan gelerek hac vazifelerini yerine getirecek olan papazlar Tarsus’ta bulunan bir otel’de konaklayacaklar.
Çarşamba ve Perşembe Günü Kilisede yapılacak olan ayin ile Hac vazifesini yerine getirecek olan Papazlar, daha sonra St.Paul kuyusundan su içerek kendilerini kut-sayacakları öğrenildi.
Tur şirketi sahibi bölgenin Hristiyan dünyasında bilindiğini, ancak Türkiye’de fazla bilinmediğini dile getirerek, yapılacak tanıtım çalışmalarıyla bölgenin turizmde atağa geçebilecek zenginliğe sahip olduğunu söyledi.

Kaynak: Tarsus Haber

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.