Mersin Terörle Mücadele Şubeden, “Bir Yol Var Umuda” Projesi

Mersin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından Göçmen Çocuklara Yönelik olarak “Bir Yol Var Umuda” projesi etkinlik.


@mersinhaber 'i takip et
Proje dahilinde, Toroslar İlçesi Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Abdulkadir Perşembe Vakfı İmam Hatip Ortaokulu ile Akdeniz İlçesinden Gazipaşa Ortaokulu ve Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, Tarsus Hayvanat Bahçesi Gezisi için 4 otobüs eşliğinde Tarsus İlçesine 148 öğrenci ve 8 öğretmen ile birlikte, Tarsus Hayvanat Bahçesi gezi etkinliği düzenlendi. Gezi etkinliği Yıldırımlar Otantikte yapılan ikramların ardından son buldu.
Aynı proje kapsamında yukarıda belirtilen okullar arasında 27.03.2019 tarihinde futbol turnuvası yapıldı, her okula 2’şer adet Futbol Topu, Kaleci Eldiveni, Kaleci Kazağı ve 14’er adet forma, şort ve çorap takımı hediye edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.