Mersin Serbest Bölgedeki Kuruyemiş İşleme Tesisinde Yangın Çıktı

Öğle saatlerinde çıkan yangında, binlerce lira maddi zarar meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Öğle saatlerinde yangının başladığı fabrika, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu çok geçmeden kontrol atlına alındı, yangında ilk bilgilere göre can kaybının olmadığı öğrenilirken, tesiste ciddi maddi zarar meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Mersin’de korkutan yangın, büyük kısmı depo olarak kullanılan Mersin Serbest Bölgedeki kuruyemiş tesisinde öğle saatlerinde henüz nedeni bilenmeyen bir şekilde çıkan yangında, depo bölümünde sevkiyata hazır bulunan paketlemiş ve çuvallardaki kuruyemiş yanarak küle döndü. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, gökyüzünü duman kaplarken, işçiler tesisteki bir kısım çuvallı kuru yemişi kendi imkânları ile alevlerden kurtardı.
Öte yandan, yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları neticesinde sönen yangın yerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin soğutma çalışmalarının sürdüğü, olaya ilişkin ise polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

















Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.