ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Belediye Başkanı Vahap Seçer'i Ziyaret Etti

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
31 Mart Yerel Seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Vahap Seçer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, “Sayın başkan, Mersin için güzel bir kazanım oldu, sizi tebrik ediyorum, eminim Mersin’imize faydalı ve güzel hizmetleriniz olacak, hepimiz için hayırlı olsun. ” diyerek çiçek ve günün anısına özel olarak hazırlanan hediyeyi Seçer'e takdim etti.
Başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmalarının ardından Başkan Vahap Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mersin'le ilgili güzel projelerimiz olacak, 1-2 ay gibi kısa bir süre içerisinde projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
Mersin gündemi ve bundan sonraki belediye çalışmaları hakkında sohbetlerin edildiği ziyarete çok sayıda üye katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.