Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in Atamaları Olumlu Karşılanıyor

31 Mart pazar günü yapılan seçimlerde CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Vahap Seçer'in bazı dairelerde yaptığı değişiklikler vatandaşlar tarafından olumlu karşılanıyor.


@mersinhaber 'i takip et
İlk olarak belediyeye ait İmar A.Ş'nin başına Marmara Üniversitesi İşletme Fakületesi İşletme Bölümü mezunu olan meclis üyesi Ali Uyan'ı getiren Başkan Seçer, Genel Sekreter yardımcılığına ise deneyimli eski emniyet müdürü Olcay Tok'u getirdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESKİ'nin başına ise yıllarca Devlet Su İşleri'nde çalışarak emekli olan Özcan Bulut'u getirerek doğru bir seçim yaptı.
Son olarak da Kültür A.Ş'nin başına da Şerife Hasoğlu'nun getirerek isabetli bir tercih yapan Başkan Seçer'in önümüzdeki günlerde de bazı dairelere de yine çalışkan ve liyakat sahibi kişileri getireceği belirtildi.
Vatandaşlar atamalarla ilgili olarak, "yeni getirilen isimler konularında tecrübeli isimler. Vahap Başkan, disiplinli ve çok çalışan birisi. Bu yüzden ekibini yoğun mesai harcayacak kişilerden seçiyor.
Yapılan değişikliklerin her ne kadar bazı kesimlerce beğenilmesede kan değişikliğinin olumlu sonuçlarının önümüzdeki dönemde daha da hissedilecektir", diye konuştular.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.