Bahçeşehir Üniversitesinde Düzenlenen Konferansta “Tarsus” Konuşuldu

Tarsus Belediyesi’nin  katkılarıylaBahçeşehir Üniversitesi (BAU) Tıp Fakültesi etkinleri kapsamında İstanbul’un Kalbinde Bilim Konuşmaları serisinde “Kilikya’da Bir Başkent; Tarsus” konulu konferans düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
BAU Beşiktaş Güney Kampüsü konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, Tarsus Belediyesi ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası adına yetkililer ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış konuşmasını yapan Doç.Deniz Kaplan, misafirlere Tarsus’un antik dünyadaki yeri ve bugünkü eserler üzerinden bilgiler verdi. Ardından kadim şehir Tarsus’un tarihsel, jeopolitik, stratejik ve ekonomik önemi hakkında konuşuldu. Yaklaşık bir saat süren programda, Dekan Prof. Dr. Türker Kılıç, Tarsus Belediyesi ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerini ileterek, katılımcılara plaket takdim etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.