Mersin GİAD’tan Abdullah Özyiğit’e Ziyaret

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD)Yönetim Kurulu, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2019 yerel seçimleri sonrasında Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Yenişehir bölgesinin Mersin’de sosyal hayatın kalbi olduğunu belirten Başkan İzol, ‘Sn. Abdullah Özyiğit ile birlikte Yenişehir’de yeni bir dönem başlıyor. Genç ve vizyonu yüksek bir isim olan Sn. Özyiğit’in Mersin’in çıkarlarını gözeteceğinden ve iş dünyası ile uyum içerisinde olacağından şüphemiz yoktur. Sn. Abdullah Özyiğit’in Başkanlığını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim’ dedi.
Mersin’de yerel yönetimlerin uyum içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirten İzol, ‘Mersin, her alanda potansiyeli yüksek bir kenttir. Önemli olan bu potansiyelin gücünü ortaya çıkarmaktır. Mersin, birlik ve beraberlik yumağı içerisinde yönetilirse bu potansiyelin ortaya çıkacağına inanıyorum. Bunun için de yerel yönetimler başta olmak üzere, kurum kuruluşlar, odalar ve derneklerin birbiri ile uyum içerisinde olması gerekiyor’ ifadelerini kullandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.