Yenişehir » Akdeniz » Tarsus » Asayiş »

Mersin'de Fuhuş Operasyonu, Genç kızlara zorla fuhuş yaptırdılar

Mersin'de genç kızlarla tanışıp önce gönül ilişkisi kuran daha sonra ise zorla fuhuş yaptıran şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 5 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, genç kızlarla önce gönül ilişkisi kurup, daha sonra onları fuhuş yapmaya zorladıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Yenişehir ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, şüpheliler A.E, İ.K, M.G, Y.H. ile T.D'yi yakaladı.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Y.H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.