Erdemli » Çeşmeli »

Çeşmeli Hava Durumu 5 Günlük

Çeşmeli Hava Durumu 5 Günlük işte gün gün detaylar..


@mersinhaber 'i takip et
2 Mayıs Bugün (Perşembe) Çeşmeli Hava Durumu: havanın Bulutlar arasında aralıklı görünen güneş olması beklenirken, Yağış Oranı 13 yüzde olarak tahmin ediliyor. Çeşmeli için tahmin edilen gündüz sıcaklık 26°, gece ise 16° olacak.
3 Mayıs Cuma Çeşmeli Hava Durumu: havanın Bölgenin bazı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış olması beklenirken, Yağış Oranı 41 yüzde olarak tahmin ediliyor. Çeşmeli için tahmin edilen gündüz sıcaklık 23°, gece ise 14° olacak.
4 Mayıs Cumartesi Çeşmeli Hava Durumu: havanın Parçalı bulutlu olması beklenirken, Yağış Oranı 0 yüzde olarak tahmin ediliyor. Çeşmeli için tahmin edilen gündüz sıcaklık 24°, gece ise 15° olacak.
5 Mayıs Pazar Çeşmeli Hava Durumu: havanın Çok bulutlu olması beklenirken, Yağış Oranı 7 yüzde olarak tahmin ediliyor. Çeşmeli için tahmin edilen gündüz sıcaklık 24°, gece ise 17° olacak.
6 Mayıs Pazartesi Çeşmeli Hava Durumu: havanın Daha sıcak olması beklenirken, Yağış Oranı 1 yüzde olarak tahmin ediliyor. Çeşmeli için tahmin edilen gündüz sıcaklık 29°, gece ise 14° olacak.

Gün içerisinde bellirli saat aralıkları ile güncellenen, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) kaynaklı hava durumu verileri için: Mersin Hava Durumu

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.