Erdemli »

Erdemli Belediyesi, Arslanlı Köyü Camii Eski Çatısını Yeniledi

Erdemli Belediyesi okullara, camilere, sağlık kurumlarına yönelik verdiği destek hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Talepler doğrultusunda okullarda ve camilerde boya, badana, çevre düzenlemesi, temizlik işlerini gerçekleştiren Belediye, 1981 yılında yapılmış olan Arslanlı Köyü Camii’nin çatısını yeniledi. Cami cemaati, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ifade ederken, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.
Her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile yola çıkan ve 0 rakımdan 2500 rakıma kadar ilçenin hizmet götürülmeyen tek bir noktasını bırakmayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2014 Büyükşehir Yasası sonrası hizmet alanındaki genişlemeye rağmen aksaklığa mahal vermeden çalıştıklarına dikkat çekti. Ayrıca Başkan Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ülkemizin kültürel ve manevi değerlerine sahip çıkmak, onları korumak bizler için çok önemli. Bu değerlere sahip çıkarken ibadethanelere yönelik yürüttüğümüz hizmetler sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapılmaktadır. İlçemizde talepte bulunan okullara, sağlık kurumlarına ve camilere destek olmakta, boya-badana, temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılamaktayız ve bu konudaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.