Yenişehir » Akdeniz » Toroslar » Tarsus » Silifke » Mezitli » Gülnar » Erdemli » Çamlıyayla » Bozyazı » Aydıncık » Anamur »

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan İftar Programı 2019

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı içerisinde düzenlenecek İftar Programı belli oldu.


@mersinhaber 'i takip et
13 ilçede kurulacak iftar sofralarında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de yerini alacak. Başkan Seçer, 10 Mayıs Cuma günü Erdemli- Sahil Park’ta, 12 Mayıs Pazar günü Silifke Anıt Meydanı’nda, 14 Mayıs Salı günü Yenişehir Cumhuriyet İlkokulu’nda, 16 Mayıs Perşembe günü Mezitli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, 18 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda, 21 Mayıs Salı günü Akdeniz Mersin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, 23 Mayıs Perşembe Toroslar Anadolu Lisesi’nde, 25 Mayıs Cumartesi günü Bozyazı Cumhuriyet Meydanı’nda, 26 Mayıs Pazar günü Anamur Cumhuriyet Meydanı’nda, 28 Mayıs Salı günü Aydıncık Sahil Park Açık Düğün Salonu’nda, 30 Mayıs Perşembe günü Gülnar Mesire Alanı’nda, 31 Mayıs Cuma günü olan Kadir Gecesi’nde Tarsus Hz. Danyal Meydanı’nda ve 2 Haziran Pazar günü ise Çamlıyayla Pazar günü ise Hükümet Konağı’nda Mersinlilerle bir araya gelecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.